Poszter, kép és tapéta nyomtatás Még a falra is nyomtatunk

Múzeumi minőségű nyomtatás


Nagyformátumú Epson Stylus Pro nyomtatónk hihetetlenül széles színterű, pontos nyomatokat készít. Ideálisan alkalmazható fényképek, művészeti alkotások és poszterek nyomtatására, de kispéldányszámú plakátok, bannerek, molinók, roll-upok kivitelezésére is. S amellett, hogy briliánsan nyomtat a legkülönbözőbb hordozókra, a képek évtizedekig élvezhetők maradnak, nem fakulnak.

 

 

Magán és céges használatra


Különféle anyagokra dolgozunk: fotópapírra, művészpapírra, festővászonra, fotótapétára, rizspapírra, bannerra, rollup anyagra, .... Az elkészült képeket tekercsben, vagy keretezve szállítjuk. A festővászonra nyomtatott képeket kérésre ún. vakrámára feszítjük. Banneranyagoknál vállaljuk a reklámanyag ringlizését, gyűrűvel való ellátást, de biztosítjuk Önnek a roll-up, vagy épp az X-banner szerkezetet is.

 

 

 

Tapéta egyedi igények szerint


Keltse életre falait egyedileg nyomtatott tapétával! Díszítse szobáit saját fotóival, gyermeke rajzaival, kedvenc képeivel... Nyugodtan engedje szabadon fantáziáját, innovatív fotótapétánkkal lakása új dimenziókat nyer! A műszálas alapanyagú tapétát 60 és 100 cm szélességben készítjük el, s a felhelyezést már Ön is könnyedén elvégezheti, hisz:

  • anyaga rugalmas
  • hátoldala öntapadós, nincs szükség ragasztóra
  • újrapozícionálható
  • a falon nem hagy nyomot
  • nem szakad, nem ráncosodik
  • országos szállítás
  • kedvezményes grafikai tervezés!


Tekintse meg ötletadó albumunkat, referencia képeinket a Modern Tapéta menüpont alatt! Ha pedig Ön is egy egyedi tervezésű tapétával szeretné kitágítani szobáját, irodáját, keressen bennünket bátran emailben, telefonon vagy személyesen, szívesen segítünk! +36 70 978 60 50