KÉPes ajándékok Ha nem KÉPes eldönteni, hogy mit ajándékozzon

Mozaikkép

Több száz fotó, egy alkotás

  • Ha párját szeretné meglepni a közös emlékek fotóival...
  • Ha gyermekeik fényképalbumát egy alkotásban adná át a nagyszülőknek...
  • Ha évfordulós ajándékon gondolkozik...
  • Ha esküvőre egy igazán személyes ajándékot vinne az ifjú párnak...
  • Ha születésnapra egy egész életutat egyetlen képben ábrázolna...
  • Ha egy utazás emlékeit örökítené meg...

... válassza a mozaikképet!

Ugrás a Mozaikkep.hu weboldalra!

Kollázs

Kollázs

Ha csak pár, vagy pár tucat fotója van

Ha sok képet szeretne megjeleníteni egy alkotásban, ideális választás lehet egy kollázs. Ezzel a technikával akár szabályosan is kitölthetjük a rendelkezésünkre áll teret, de a képeket csak úgy szabadon is feldobálhatjuk. Sőt formába is rendezhetjük a fotókat, pl. egy évszámot, vagy egy szívet, karácsonyfát alkotva.

Mintapéldákért keresse fel Fotomontazs.hu honlapunkat.

Kérjen ajánlatot!

Kollázs: Kacskaringós fa

Kollázs: Kacskaringós fa

Családi képek a család fáján

Ez a kompozíció kiválóan alkalmas pár tucat családi fotó megjelenítésére ezen a „kacskaringós” fán, mintha csak egy családfát ábrázolnánk. A körök száma és helyzete nem kötött, az szabadon módosítható az Ön fényképalbumához.

Néhány mintapéldát talál Fotomontazs.hu honlapunkon.

Kérjen ajánlatot!

Fotómontázs

Fotómontázs

...és fotói új életre kelnek

Ha csak egy fotója van, vagy egy pár, különböző technikákkal azokból is egy maradandó alkotás készíthető. Választhat a már elkészült rendelések közül, és akkor azt az Ön fotóival is elkészítjük, de szívesen készítjük el az Ön saját ötletét is. Ötletadónak tekintse meg grafikusunk Facebook-oldalát, ott a montázsok mellett esetleírásokat is talál.

Kérjen ajánlatot!

Fotómontázs: Tüzes szív

Fotómontázs: Tüzes szív

Lepd meg párod szerelmetek tüzével

Örökítse meg szerelmüket ebben a tüzes képben. Önnek nem kell mást tenni, mint a kiválasztott fotót elküldenie hozzánk, és legyeztetni velünk, hogy milyen kivitelben kéri a képet. És Önnek már csak meg kell lepnie kedvesét…

Kérjen ajánlatot!

Festményesítés

Festményesítés

Fotóból festmény

Kedvenc fotóját olajfestménnyé is lehet változtatni, és ez az effekt kivált jól mutat, ha művészvászonra nyomtatjuk ki a végeredményt. Ez a technika nem csak egy fotó esetében alkalmazható, hanem montázsok készítésekor is érdekes hatás érhető el vele.

Kérjen ajánlatot!

Szófelhők, betűképek

Szöveges képek

Szófelhők és betűképek

Szavakból is kitűnő, egyedi kép készíthető,akár keretezett alkotásként, akár egy egész falat betöltő tapétaként.

Ha csak pár tucat szava van, melyek mindannyiójuknak fontosak, azokból szófelhő alkotható. Ideális ajándék lehet ez emlékek megőrzésére, felelevenítésére, cégeknek pedig egy kiváló motivációs eszköz.

Pár bekezdésnyi szövegől már egy betűkép is készíthető, amikor is a betűk nagyságának változása rajzol ki egy adott fotót.

Kérjen ajánlatot!

Betűfotó

Betűfotó

Ahol a fotók betűket szimbolizálnak

Ha kedvese nevét szeretné megjeleníteni egy alkotásban, akkor a betűfotó technika egy igazán eredeti lehetőség erre. Önnek nem is kell képeket küldenie, mi fogunk olyan fotókat keresni, amelyek tartalmukkal egy-egy betűt jelenítenek meg. Ezen a képen a TIBOR nevet adják ki a fotók.

Kérjen ajánlatot!

Fotóbetű

Fotóbetű

Ahol a betűk kivágják a képet

A fotóbetű technikával nevek, szavak jeleníthetők meg úgy, hogy a betűkbe az Ön által küldött fotók lesznek beleszerkesztve. A kép kérhető színes, fekete-fehér vagy szépia változatban is.

Kérjen ajánlatot!

Vászonkép falióra

Stílusos és egyedi órát szeretne?

A 30x30-as vászonképbe illesztett szerkezettel működő óra biztos üde színfoltja lesz lakásának. A vászonra tetszőleges kép nyomtatható.

Az óra ára: 6.200 Ft+szállítási költség.

Rendelje meg emailben!

Time Bubble Clock

Idődeformáló falióra

Egyedi grafika, forradalmi újítás

Ha egy igazán egyedi dologgal szeretne meglepni és megtréfálni valakit, válassza ezt a forradalmian új 24 órás faliórát, mely deformálja az időt, és a megrendelő számára legfontosabb napszakot nyújtja meg. Az óra saját találmány, s további részleteket - pl. hogy mi köze van ’Az időmilliomos’ című kisregényhez - ezen a honlapon tudhat meg:

Time Bubble Clock idődeformáló falióra

Kérjen ajánlatot!

Rizspapír kép keretben

Japán alapanyag, autentikus megjelenés

Ha Ön egy igazán egyedi, Magyarországon is újdonságnak számító képes ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, akkor a japán rizspapír nyomat Önre vár!
Nem kell mást tennie, mint elküldeni a kiválasztott fényképet, és mi kinyomtatjuk erre a speciális anyagra, majd loft keretbe tesszük azt. Ekkor a nyomat dobszerűen feszülni fog. Ha a kép mögé fényforrást, pl. gyertyát tesz, vagy a nappali fény útjába egy ablakba helyezi, látszani fognak a papír rostjai, igazán természetes hatást kölcsönözve a képnek, autentikus távolkeleti sítlusban.

30x20 cm-es méretben: 11.700 Ft/db
21x15 cm-es méretben: 8.400 Ft/db

+szállítási költség. 3 db-tól 10% kedvezménnyel!

Rendelje meg emailben!

Vászonnyomatok

Művészvászon képek

Műtárgyi minőségű nyomtatás saját fotóiból

Ha van egy szép fotója, amit művészvásznon szeretne viszontlátni, küldje el hozzánk, és kiváló minőségben, művészi alapanyagokra fogjuk azt kinyomtatni.

30x40 cm-es mérettől egészen a 100x150 cm-es hatalmas méretig készítjük a képeket. A vásznat borovi fenyőből készült keretre feszítjük. Igény szerint a művészvászon matt vagy selyemfényű lakkal is kezelhető. Ez a kezelés további felületi védelmet nyújt a képnek, a selyemlakk pedig még plusz fényt is kölcsönöz.

Kérjen ajánlatot!

Keretezett képek

Keretezett képek

Saját fotókból művészi nyomat minőség

Fotóit keretezett képként is kérheti. A nyomtatáshoz széles választékból kínálunk minőségi fa vagy fém kereteket. (A kép csak illusztráció, aktuális keretválasztékunkról érdeklődjön személyesen!)

A nyomtatás alapanyagához különböző alapanyagok közül választhat:

  • Művészvászon (igény szerint lakkozással)
  • Különböző felületű művészpapírok
  • Selyemfényű művész fotópapír
  • Japán rizspapír

Segítségre, tanácsra van szüksége?

Kérjen ajánlatot!

Naptárak

Naptárak

Fali és asztali naptárak 1 példányban is

Naptárainkat az Ön fotóiból készítjük el vagy teljesen egyedi terv, vagy az általunk már előkészített sablon alapján.

Falinaptárak esetében választhat a spirálos-akasztós és a tűzött megoldás között. Méret szempontjából pedig A/3-as és A/4-es kivitelt ajánlunk.

Segítségre, tanácsra van szüksége?

Kérjen ajánlatot!

Fali képek

Kész képek

Magyar alkotók művészi képei

Ízelítő az általunk forgalmazott képekből:

Listánk folyamatosan bővül, képeinkkel hamarosan új weboldalon jelentkezünk.

Kérjen információt!

Tapéták, falmatricák

Fali matricák és tapéták

Öntapadós fali textil anyagok

Lakását dekorálná, frissítené a belső tereket?

Válassza öntapadós textil tapétánkat, melyet roppant egyszerűen, szemét és ragasztó, vizes pacsmagolás nélkül, Ön saját maga is pár perc felhelyezhet.

Galériánkban talál kész mintákat is, de bármilyen egyedi kívánságot is elkészítünk! Ha bármilyen kérdése, kérése volna, keressen bennünket nyugodtan. Szívesen segítünk!

Tekintse meg tapéta galériánkat!

Gyerekképek

Képek a gyerekszobába

30x30 cm-es vakrámás vászonképek

Festővászonra nyomtatott, vakrámára feszített, akasztóval és pamut tappancsokkal ellátott 30x30 cm-es kis képek aranyos mesefigurákkal, 11 féle változatban. Igény szerint egyedi színezés is kérhető.

Tekintse meg a képek oldalát!

Hűtőmágnes kifestő

Hűtőmágnes kifestő

20x15 cm-es méretben

Az A/5-ös méretű kifestő mágneslemezre van kasírozva, így ha gyermekünk elkészült a művel, azt azon nyomban fel is helyezhetjük a hűtőre.

A hűtőmágnesek egyedileg szövegezhetők, kis fénykép is ragasztható rájuk, így egyedi ajándék lehet az a nagyszülők számára.

Tekintse meg a képek oldalát!