Mozaik tortákból Még a falra is nyomtatunk

Mozaik tortákból

A vásárhelyi Sarokház Cáfé tapétája referenciafotóikból

A héten került föl az egyik legújabb munkánk a hódmezővásárhelyi Sarokház Café falára (1), egy nagyméretű mozaik, melynek alapul szolgáló főképe egy archív fotó a Sarokház épületéről. A háttérben lévő mozaikelemek pedig a cukrászda által készített torták fényképei, közel 150 db. (2)

A mozaikkép elkészítése során szempont volt, hogy az archív fekete-fehér fénykép színeket kapjon, de azért őrizze is meg régies hatását. Ennek következtében a Sarokház Café megannyi színben pompázó édességei az alkotás folyamán kénytelen-kelletlen tompultak, veszítettek fényükből. Leginkább magán az épületen, ahol csak vízjelként láthatóak, körben a képen, a fák lombjain, a füvön, jobban hagytam érvényesülni az eredeti fotókat. (3)

A mozaikkép 140x100 cm-es méretben, öntapadós tapétára lett kinyomtatva, és közvetlen a falra lett felhelyezve. (4) Ez az anyag nagyon praktikus, könnyen kezelhető, kiválóan alkalmazható lakások vagy üzletek falainak dekorálására. Akár egy egész fal lefedhető vele. A Sarokház épületét ábrázoló nagyméretű fotómozaikon egy-egy háttérkép 6×4,5 cm-es, így közelről böngészve a torták is jól kivehetők.(5)

Elérhetőségeink


6800 Hódmezővásárhely
Püspök utca 12.

+36 70 978 60 50

info@biborordog.hu

hétfő - péntek: 8:00 - 16:00


Ha Ön is szeretné egy hatalmas fotóval, grafikával díszíteni szobáját, irodája falát,
keressen bennünket bátran, szívesen segítünk! Telefon: +36 70 978 60 50

Információ kérés