KÉPes ajándékok Ha nem KÉPes eldönteni, hogy mit ajándékozzon

Rizspapír kép keretben

Japán alapanyag, autentikus megjelenés

Ha Ön egy igazán egyedi, Magyarországon is újdonságnak számító képes ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, akkor a japán rizspapír nyomat Önre vár!
Nem kell mást tennie, mint elküldeni a kiválasztott fényképet, és mi kinyomtatjuk erre a speciális anyagra, majd loft keretbe tesszük azt. Ekkor a nyomat dobszerűen feszülni fog. Ha a kép mögé fényforrást, pl. gyertyát tesz, vagy a nappali fény útjába egy ablakba helyezi, látszani fognak a papír rostjai, igazán természetes hatást kölcsönözve a képnek, autentikus távolkeleti sítlusban.

30x20 cm-es méretben: 11.700 Ft/db
21x15 cm-es méretben: 8.400 Ft/db

+szállítási költség. 3 db-tól 10% kedvezménnyel!

Rendelje meg emailben!

Vászonkép falióra

Stílusos és egyedi órát szeretne?

A 30x30-as vászonképbe illesztett szerkezettel működő óra biztos üde színfoltja lesz lakásának. A vászonra tetszőleges kép nyomtatható.

Az óra ára: 6.200 Ft+szállítási költség.

Rendelje meg emailben!

Time Bubble Clock

Idődeformáló falióra

Egyedi grafika, forradalmi újítás

Ha egy igazán egyedi dologgal szeretne meglepni és megtréfálni valakit, válassza ezt a forradalmian új 24 órás faliórát, mely deformálja az időt, és a megrendelő számára legfontosabb napszakot nyújtja meg. Az óra saját találmány, s további részleteket - pl. hogy mi köze van ’Az időmilliomos’ című kisregényhez - ezen a honlapon tudhat meg:

Time Bubble Clock idődeformáló falióra

Kérjen ajánlatot!

Fali képek

Kész képek

Magyar alkotók művészi képei

Ízelítő az általunk forgalmazott képekből:

Listánk folyamatosan bővül, képeinkkel hamarosan új weboldalon jelentkezünk.

Kérjen információt!

Gyerekképek

Képek a gyerekszobába

30x30 cm-es vakrámás vászonképek

Festővászonra nyomtatott, vakrámára feszített, akasztóval és pamut tappancsokkal ellátott 30x30 cm-es kis képek aranyos mesefigurákkal, 11 féle változatban. Igény szerint egyedi színezés is kérhető.

Tekintse meg a képek oldalát!

Hűtőmágnes kifestő

Hűtőmágnes kifestő

20x15 cm-es méretben

Az A/5-ös méretű kifestő mágneslemezre van kasírozva, így ha gyermekünk elkészült a művel, azt azon nyomban fel is helyezhetjük a hűtőre.

A hűtőmágnesek egyedileg szövegezhetők, kis fénykép is ragasztható rájuk, így egyedi ajándék lehet az a nagyszülők számára.

Tekintse meg a képek oldalát!